Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 30 • К 30
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки молока
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гамуза К. А. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Загородня О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Щербак Ю. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Оксенич А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Купчук О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Халаімова О. А. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Сіряченко Д. І. 0.000 Рекомендовано (к)