Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 15 • К 15
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Четвертіновська О. П. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Приходько А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Глазьєва Т. А. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Твердохліб Я. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)