Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 50 • К 50
Заяв 32
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Рекомендовано всього: 32
  • Рекомендован на контракт: 32
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дрьомова С. О. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Твердохліб Я. С. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Павлова В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Собко О. А. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Вінник А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Ганзина Б. О. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Перелигіна А. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Піжівська Б. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Гудзенко А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Прихожай Н. М. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Мельник В. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Петюк М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Озеруга Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Лісовенко Т. А. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Барська А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Бовтрук А. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Гаврилюк Т. В. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Ситниченко Т. О. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Сацюк Г. А. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Дубровська А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Талюкін А. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Сердюк І. А. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Голонич М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
24 Бабіта О. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
25 Палій Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к)
26 Вознюк Т. С. 0.000 Рекомендовано (к)
27 Терлецька С. І. 0.000 Рекомендовано (к)
28 Вершигора І. І. 0.000 Рекомендовано (к)
29 Жадовець Т. В. 0.000 Рекомендовано (к)
30 Бойко М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
31 Старосельська М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
32 Бойко Е. М. 0.000 Рекомендовано (к)