Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 10 • БМmax 5 • К 5
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 1.6
Квота 2 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пилипчук К. О. Пр. 1 138.000 До наказу (б) 142 134
  • Українська мова: 142
  • Математика: 134
  • ГК: 1.02
+
2 Крук Б. А. Пр. 1 133.000 До наказу (б) 136 130
  • Українська мова: 136
  • Математика: 130
  • ГК: 1.02
+
3 Пліщук О. М. Пр. 1 132.500 До наказу (б) 135 130
  • Українська мова: 135
  • Математика: 130
  • ГК: 1.02
+
4 Прокопчук М. О. Пр. 1 132.000 До наказу (б) 134 130
  • Українська мова: 134
  • Математика: 130
  • ГК: 1.02
+
5 Дорошенко В. В. Пр. 1 130.000 До наказу (б) 130 130
  • Українська мова: 130
  • Математика: 130
  • ГК: 1.02
+
6 Павлюк О. М. Пр. 1 130.000 До наказу (б) 130 130
  • Українська мова: 130
  • Математика: 130
  • ГК: 1.02
+
7 Василик В. Г. Пр. 1 130.000 До наказу (к) 130 130
  • Українська мова: 130
  • Математика: 130
  • ГК: 1.02
+
8 Бугайчук В. С. Пр. 5 135.500 137 134
  • Українська мова: 137
  • Математика: 134