Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 10 • БМmax 5 • К 5
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 1.4
Квота 2 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дорош А. М. Пр. 1 133.000 До наказу (б) 135 131
  • Українська мова: 135
  • Математика: 131
  • ГК: 1.02
+
2 Химач Д. М. Пр. 1 118.500 До наказу (к) 130 107
  • Українська мова: 130
  • Математика: 107
  • ГК: 1.02
+
3 Недзельський Д. Р. Пр. 5 138.500 Рекомендовано (к) 137 140
  • Українська мова: 137
  • Математика: 140
4 Поліщук М. С. Пр. 5 138.500 Рекомендовано (к) 139 138
  • Українська мова: 139
  • Математика: 138
5 Пясківський Д. Р. Пр. 4 124.500 Рекомендовано (к) 131 118
  • Українська мова: 131
  • Математика: 118
6 Кравченко В. В. Пр. 1 117.500 Рекомендовано (к) 135 100
  • Українська мова: 135
  • Математика: 100
  • ГК: 1.02
7 Борисюк В. В. К 0.000 Зареєстровано
8 Прут О. А. Пр. 1 171.000 Відхилено (б) 167 175
  • Українська мова: 167
  • Математика: 175
  • ГК: 1.02
9 Кошель Д. В. Пр. 2 106.500 Відмова 113 100
  • Українська мова: 113
  • Математика: 100
  • ГК: 1.02