Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 3 • БМmax 3
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 14
  • Конкурс на бюджет: 5.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Водзянська В. І. Пр. 1 121.493 До наказу (к) 120 115 124
  • Українська мова: 120
  • Біологія: 115
  • Історія України: 124
  • ГК: 1.02
+
2 Рип`янський О. Б. К 127.600 Рекомендовано (к) 139 100 140
  • Українська мова: 139
  • Математика: 100
  • Історія України: 140
3 Бакалова Є. Ю. Пр. 2 142.392 145 134 138
  • Українська мова: 145
  • Математика: 134
  • Історія України: 138
  • ГК: 1.02
4 Струк Д. Р. Пр. 2 140.964 143 128 142
  • Українська мова: 143
  • Математика: 128
  • Історія України: 142
  • ГК: 1.02