Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

ФТМК Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа / Готельно-ресторанна справа, Технології в ресторанному господарстві
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бабенко С. В. 158.500 До наказу (к) 147 170
  • Українська мова: 147
  • Математика: 170
+
2 Чобаль А. М. 140.500 До наказу (к) 135 146
  • Українська мова: 135
  • Історія України: 146
+
3 Голубка О. М. 139.500 До наказу (к) 129 150
  • Українська мова: 129
  • Історія України: 150
+
4 Гулянич В. М. 150.000 Рекомендовано (к) 142 158
  • Українська мова: 142
  • Географія: 158
5 Половка В. В. 114.000 Рекомендовано (к) 113 115
  • Українська мова: 113
  • Історія України: 115