Зачекайте...

ВСП СФК НУХТ

Спеціальність
Комп’ютерна інженерія
Комп'ютерна інженерія
Заяв 77 БМ 20 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Комп’ютерна інженерія
Комп'ютерна інженерія
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м
Комп’ютерна інженерія
Комп'ютерна інженерія
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Заяв 89 БМ 35 ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м
Харчові технології
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 44 БМ 32 ВМ 90 Контракт 90
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Заяв 43 БМ 21 ВМ 45 Контракт 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування та виробництво харчової продукції
Ресторанне обслуговування
Заяв 37 БМ 5 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування та виробництво харчової продукції
Ресторанне обслуговування
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 9м
Комп’ютерна інженерія
Комп'ютерна інженерія
Заяв 1 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Заяв 5 БМ ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 5 БМ ВМ 45 Контракт 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Заяв 2 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування та виробництво харчової продукції
Ресторанне обслуговування
Заяв 2 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» (ВСП СФК НУХТ) у 2022 році