Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 30 • К 30
Заяв 38
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 29
  • Оригіналів: 29
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лисак Ю. І. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Касєчна Ю. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Іванович О. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Музичка П. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Мельникович А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Чоп О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Денисенко Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Кметик О. А. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Стрілецький Ю. О. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Сокол О. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Кшик Р. О. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Федик Б. М. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Колодій Р. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Лісник І. Й. 0.000 До наказу (к) done
15 Марущак Р. В. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Мельник Н. А. 0.000 До наказу (к) done_all
17 Безпалий А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
18 Папка В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
19 Сивульський А. К. 0.000 До наказу (к) done_all
20 Мельничук Т. І. 0.000 До наказу (к) done
21 Чемерський В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
22 Ярмола О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
23 Баженов П. С. 0.000 До наказу (к) done_all
24 Баженов А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
25 Ченчак М. М. 0.000 До наказу (к) done_all
26 Хорольський В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
27 Біганський І. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
28 Громов В. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
29 Мельник Г. М. 0.000 До наказу (к) done_all
30 Аітов К. Є. 0.000 Відхилено (к)
31 Остапчук С. В. 0.000 Відмова
32 Гаврилюк К. В. 0.000 Відмова
33 Завадовський І. А. 0.000 Відмова
34 Бачмага П. М. 0.000 Відмова
35 Запотічний В. Б. 0.000 Відмова
36 Артеменко А. В. 0.000 Відмова
37 Сенюта Т. І. 0.000 Відмова
38 Мураль Н. Б. 0.000 Відмова