Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 16 • БМ 10 • К 6
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 1
readiness_score 145.600
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1.8
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 86-5355751 В. Г. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
2 86-6340077 К. О. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
3 86-6217131 В. В. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
4 86-5823241 В. С. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
5 86-4956479 П. С. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
6 86-4955595 О. А. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
7 86-5829968 І. І. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
8 86-6431675 А. Р. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
9 86-5641029 С. В. Пр. 2 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
10 Сімінченко О. О. Пр. 1 145.600 До наказу (б) 130 156
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Фахове випробування: 156
done_all
11 86-6270468 Б. Б. Пр. 1 0.000 Скасовано (втрата пріор.) Квота-2