Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 147.492
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія , k=0.45 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 7
  • Конкурс на бюджет: 1.2
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендовано на бюджет: 5
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Козакевич В. В. Пр. 1 157.692 До наказу (б) 172 134 152
  • Українська мова: 172
  • Математика: 134
  • Історія України: 152
  • ГК: 1.02
done_all
2 Кислицька А. І. Пр. 2 142.715 Допущено 144 126 145
  • Українська мова: 144
  • Математика: 126
  • Біологія: 145
  • ГК: 1.02
3 Слюсар Т. В. Пр. 2 140.148 Деактивовано (зарах. на б) 135 136 142
  • Українська мова: 135
  • Математика: 136
  • Історія України: 142
  • ГК: 1.02