Зачекайте...

181 Харчові технології

КПФНУХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 40 • К 40
Заяв 19
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Регула Я. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Киселюк Д. А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Гогенко А. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Господар А. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Соломко Д. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Форсюк І. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Циганюк Б. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Плахотня К. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Мадудяк М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Козловська Б. С. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Ткачук М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Савчук М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Розум`як А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Гасюк Я. В. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Кісілюк Л. А. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Шевчук В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
17 Шевчук Д. Т. 0.000 До наказу (к) done_all
18 Гуківський А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
19 Мельник Б. А. 0.000 До наказу (к) done_all