Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБРП Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 2 • БМmax 2
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0.5
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 140.211
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування (в ресторанному господарстві)
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Рудь В. В. Пр. 3 159.000 До наказу (б) 171 153 157
  • Українська мова: 171
  • Математика: 153
  • Іноземна мова: 157
done_all