Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 5 • БМ 3 • К 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.67
readiness_score 131.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології та бізнес
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 16
  • Конкурс на бюджет: 5.33
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лук`яненко Л. В. Пр. 1 131.600 До наказу (б) 114 148 132
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 114
  • ТЗНК: 148
  • Фахове випробування: 132
done_all
2 Кущенко В. І. Пр. 4 131.600 До наказу (б) 140 146 124
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 146
  • Фахове випробування: 124
done_all
3 Корнєєва К. Є. Пр. 1 131.000 До наказу (б) 151 168 112
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 151
  • ТЗНК: 168
  • Фахове випробування: 112
done_all
4 Лозниця І. В. Пр. 1 126.400 До наказу (к) 140 144 116
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 144
  • Фахове випробування: 116
done_all
5 Лазаренко А. А. Пр. 2 133.600 Деактивовано (зарах. на б) 140 156 124
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 124