Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТСБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 40 • БМ 2 • К 38
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 2
readiness_score 171.600
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лубова О. О. Пр. 1 172.600 До наказу (б) 143 150 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 143
  • ТЗНК: 150
  • Фахове випробування: 190
  • РК: 1.07
done_all
2 Святелик К. Ю. Пр. 1 171.600 До наказу (б) 148 152 186
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 152
  • Фахове випробування: 186
  • РК: 1.07
done_all
3 Негреско А. Є. Пр. 2 169.600 До наказу (к) 134 156 186
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 186
  • РК: 1.07
done_all
4 Іванова Є. О. Пр. 4 130.000 Деактивовано (зарах. на б) 148 148 118
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 148
  • Фахове випробування: 118
  • РК: 1.07