Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІДО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Журибеда Н. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Мишак І. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Найчук Е. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Скалига Г. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Скуригін Ю. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Тацюк Р. М. 0.000 До наказу (к) done
7 Шупта В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Ємельянова А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Штепа Н. Б. 0.000 Рекомендовано (к)