Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 25 • К 25
Заяв 19
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОП)
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 17
  • Рекомендован на контракт: 17
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 28
  • Конкурс на бюджет: 5.6
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 5
  • Конкурс на бюджет: 0.56
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лісова І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Головай Р. В. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Семенець О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Пухальська М. М. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Брижко Т. О. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Губань В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Билименко В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Тимощук О. М. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Ратушняк А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Кіщук В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Коваль Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Мереженюк Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Коваль М. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Подгорний Ю. М. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Олексієнко В. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Ліснича С. І. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Карєва Є. М. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Царенко Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Марценюк А. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)