Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 10 • БМ 5 • К 5
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.2
readiness_score 165.800
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зернопродуктів та зернові ресурси, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Дієтичне харчування і харчова безпека, Харчові технології в ресторанній індустрії
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ляшенко М. П. Пр. 1 184.400 До наказу (б) 167 196
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 167
  • Фахове випробування: 196
  • РК: 1.07
done_all
2 Зерній Л. Р. Пр. 1 169.200 До наказу (б) 121 137 196
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 137
  • Фахове випробування: 196
  • РК: 1.07
done_all
3 Лисенко В. О. Пр. 1 167.000 До наказу (б) 134 137 188
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 137
  • Фахове випробування: 188
  • РК: 1.07
done_all
4 Дейнека І. О. Пр. 1 165.800 До наказу (б) 134 107 196
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 107
  • Фахове випробування: 196
  • РК: 1.07
done_all
5 Самойленко Д. В. Пр. 2 171.800 Деактивовано (зарах. на б) 137 134 196
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 134
  • Фахове випробування: 196
  • РК: 1.07
6 Науменко В. О. Пр. 2 169.000 Деактивовано (зарах. на б) 121 148 192
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 148
  • Фахове випробування: 192
  • РК: 1.07