Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 19
  • Зараховано: 14
  • Оригіналів: 14
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 6
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Горобець І. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Фанталіна О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Держак А. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Калантаєнко Т. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Богданов В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Тимченко І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Васильєв Д. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Богдюк А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Очколяс В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Чередніченко В. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Жук К. А. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Оксенюк Л. В. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Баришев І. А. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Сотніченко А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Бортник А. О. 0.000 Допущено
16 Гордієвич В. О. 0.000 Допущено
17 Лагутін Д. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
18 Кононенко Ю. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
19 Полулях М. М. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)