Зачекайте...

181 Харчові технології

ПМФ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 14 • К 14
Заяв 14
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології оздоровчих продуктів
  • Рекомендовано всього: 14
  • Рекомендован на контракт: 14
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 16
  • Конкурс на бюджет: 2.29
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Блоха І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Дубина О. А. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Турчин С. О. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Протченко А. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Бадалян А. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Безнощенко М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Леоненко Ю. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
8 Феденко Б. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Халімоненко В. С. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Кузьменко В. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) done
11 Чигир Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Кумечко В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Коверзнев Д. П. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Стульніков Ю. О. 0.000 Рекомендовано (к)