Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 16 • БМ 12 • К 4
Заяв 13 • Конкурс на бюджет 1.08
readiness_score 145.600
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1.8
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 86-6138547 Д. Д. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
2 86-6326518 Б. Д. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
3 86-6372102 Г. А. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
4 86-5712751 Г. А. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
5 86-6340044 Є. М. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
6 86-6122048 Л. Р. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
7 86-6207766 А. Ф. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
8 86-6123616 Ю. С. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
9 86-6164786 Д. В. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
10 86-6211904 О. О. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
11 86-6387117 О. М. Пр. 1 0.000 До наказу (б) Квота-2 done_all
12 Курінний Д. В. Пр. 1 169.400 До наказу (б) 137 140 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 140
  • Фахове випробування: 190
done_all
13 Іваниця М. С. Пр. 3 161.400 Рекомендовано (к) 150 162 165
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • ТЗНК: 162
  • Фахове випробування: 165