Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВіППТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 2 • БМ 2
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0.5
readiness_score 134.400
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 2.4
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 2.4
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Залоїло О. В. Пр. 1 134.400 До наказу (б) 121 131 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 131
  • Фахове випробування: 140
  • РК: 1.04
done_all