Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБРП Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 3 • БМmax 3
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0.33
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 140.211
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Савченко А. С. Пр. 2 140.211 До наказу (б) 154 149 116
  • Українська мова: 154
  • Математика: 149
  • Хімія: 116
  • ГК: 1.02
done_all