Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 16
  • Зараховано: 14
  • Оригіналів: 14
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1.4
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 11
  • Конкурс на бюджет: 5.5
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Баришполь К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Артющенко М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Сокальський В. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Хмарський А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Киценко О. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Сиротенко Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Олійник Є. М. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Ткач Л. І. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Резчик О. І. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Мазорчук В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Шкуренко В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Ковтун Л. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Ярошевич І. А. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Грукаленко М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Захаренко А. В. 0.000 Допущено
16 Бортник А. О. 0.000 Допущено