Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 9 • БМmax 3 • К 6
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1.33
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 125.000
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кравченко К. В. Пр. 1 161.029 До наказу (б) 147 159
  • Українська мова: 147
  • Географія: 159
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
2 Галєвський Д. В. Пр. 1 152.649 До наказу (б) 138 145 150
  • Українська мова: 138
  • Математика: 145
  • Історія України: 150
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
3 Ацабріка Д. О. Пр. 1 141.299 Відхилено (б) 127 131 148
  • Українська мова: 127
  • Математика: 131
  • Історія України: 148
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
4 Гирич І. І. Пр. 4 141.128 Деактивовано (зарах. на б) 143 128 144
  • Українська мова: 143
  • Математика: 128
  • Історія України: 144
  • РК: 1.04