Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м
ВМ 4 • К 4
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 8
  • Конкурс на бюджет: 0.7
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендовано на бюджет: 5
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Вергун О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Федотова В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Герелес О. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Шевчук П. П. 0.000 До наказу (к) done_all