Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 7 • К 7
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чалий О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Трач Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Закордонець О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Каленчук Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Суховецький С. С. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Заянчковський Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Рудяк С. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
8 Мельник В. П. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
9 Кравець І. Р. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
10 Овчарук Б. І. 0.000 Відмова