Зачекайте...

ВСП ЛФКХПП НУХТ

Спеціальність
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 22 БМ 15 ВМ 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Диджитал облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 9м
Маркетинг
Заяв 70 БМ 20 ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Маркетинг
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Маркетинг
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 9м
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 56 БМ 23 ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 18 БМ 15 ВМ 16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 3 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 49 БМ n/a ВМ 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 28 БМ n/a ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 24 БМ n/a ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 47 БМ 20 ВМ 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 9м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Заяв 40 БМ ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Маркетинг
Заяв 66 БМ 10 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Маркетинг
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 3 БМ ВМ 7 Контракт 7
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 21 БМ ВМ 14
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 51 БМ n/a ВМ 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 43 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 40 БМ n/a ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 4м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 61 БМ 10 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 9м
Облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м
Облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 4м
Галузеве машинобудування
Інжиніринг обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 4 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 2 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 1 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Харчові технології
Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 9м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 1 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 4м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ "Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій" (ВСП ЛФКХПП НУХТ) у 2023 році