Зачекайте...

181 Харчові технології

ТТП Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 19 • БМ 1 • К 18
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 2
readiness_score 165.400
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бірюліна Т. В. Пр. 1 164.400 До наказу (б) 137 139 182
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 139
  • Фахове випробування: 182
done_all
2 Шевченко Л. Ю. К 173.600 Допущено 170 176
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 170
  • Фахове випробування: 176
3 Тихоненко М. В. К 173.200 Допущено 160 182
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 160
  • Фахове випробування: 182
4 Гнуча Т. Р. Пр. 2 166.800 Деактивовано (зарах. на б) 100 143 197
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 143
  • Фахове випробування: 197
5 Мусіяка Н. П. Пр. 1 152.600 Скасовано (втрата пріор.) 137 116 170
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 116
  • Фахове випробування: 170