Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 30 • К 30
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендован на контракт: 9
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Омельченко М. С. 167.000 Рекомендовано (к) 157 153 175
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 157
  • ТЗНК: 153
  • Фахове випробування: 175
done_all
2 Горин Я. Я. 160.600 Рекомендовано (к) 184 145
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 184
  • Фахове випробування: 145
3 Маліков Д. А. 155.800 Рекомендовано (к) 172 145
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 172
  • Фахове випробування: 145
4 Шматок Б. Р. 155.000 Рекомендовано (к) 154 156 155
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 154
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 155
5 Мартиновська О. П. 152.800 Рекомендовано (к) 172 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 172
  • Фахове випробування: 140
6 Головенько А. В. 152.200 Рекомендовано (к) 116 120 175
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 120
  • Фахове випробування: 175
7 Чех О. С. 149.400 Рекомендовано (к) 124 143 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 143
  • Фахове випробування: 160
8 Дорошенко В. В. 148.000 Рекомендовано (к) 160 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 160
  • Фахове випробування: 140
done_all
9 Рєзнік Д. Ю. 145.600 Рекомендовано (к) 134 159 145
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 159
  • Фахове випробування: 145
done_all