Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зернопродуктів та зернові ресурси, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Дієтичне харчування і харчова безпека, Харчові технології в ресторанній індустрії, Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гуліч А. В. 165.800 Допущено 152 175
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 152
  • Фахове випробування: 175
2 Чолак В. А. 136.400 Допущено 152 126
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 152
  • Фахове випробування: 126