Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 12 • К 12
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Арзамасцева В. В. 174.000 Допущено 195 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 195
  • Фахове випробування: 160
2 Ходаківський О. О. 172.200 Допущено 180 167
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 180
  • Фахове випробування: 167
3 Курінська Т. В. 168.000 Допущено 195 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 195
  • Фахове випробування: 150
4 Міхова Г. В. 165.000 Допущено 150 135 180
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • ТЗНК: 135
  • Фахове випробування: 180
5 Самсонов О. М. 146.800 Допущено 151 142 147
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 151
  • ТЗНК: 142
  • Фахове випробування: 147
6 Пітропов С. К. 141.400 Допущено 137 120 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 120
  • Фахове випробування: 150
7 Топал С. В. 139.200 Допущено 116 130 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 130
  • Фахове випробування: 150