Зачекайте...

181 Харчові технології

ФЕБХІПТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 7
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кострица Н. В. 180.600 Допущено 174 153 192
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 174
  • ТЗНК: 153
  • Фахове випробування: 192
2 Рагімова Г. Р. 161.800 Допущено 167 171 157
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 167
  • ТЗНК: 171
  • Фахове випробування: 157
3 Гуржій А. О. 138.000 Допущено 116 100 158
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 100
  • Фахове випробування: 158
4 Гаташвілі О. Ю. 57.400 Відмова 148 139
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 139