Зачекайте...

181 Харчові технології

ТТП Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.2
Квота 1 1
Квота 2 1
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1 , мін.бал 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Вихрань А. В. Пр. 1 149.926 До наказу (б) 160 132 140 138
  • Українська мова: 160
  • Математика: 132
  • Історія України: 140
  • Біологія: 138
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
Квота-1 done_all
2 Льопка А. Ю. Пр. 2 131.716 Відмова 148 108 138 115
  • Українська мова: 148
  • Математика: 108
  • Історія України: 138
  • Українська література: 115
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04