Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 2 • БМmax 2
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 125.000
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 18
  • Конкурс на бюджет: 1.42
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Голосун В. В. Пр. 3 147.838 До наказу (б) 148 134 136 136
  • Українська мова: 148
  • Математика: 134
  • Історія України: 136
  • Біологія: 136
  • РК: 1.07
done_all
2 Гриценко І. М. Пр. 3 134.820 До наказу (к) 138 115 143 108 5
  • Українська мова: 138
  • Математика: 115
  • Історія України: 143
  • Хімія: 108
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 5
  • РК: 1.07
done_all