Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендован на контракт: 9
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мазур Н. В. 171.400 Рекомендовано (к) 196 155
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 196
  • Фахове випробування: 155
2 Коржова К. О. 170.800 Рекомендовано (к) 150 179 175
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • ТЗНК: 179
  • Фахове випробування: 175
3 Шматок Б. Р. 155.000 Рекомендовано (к) 154 156 155
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 154
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 155
4 Ткаченко А. В. 152.400 Рекомендовано (к) 137 130 165
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 130
  • Фахове випробування: 165
5 Ященко Л. С. 150.400 Рекомендовано (к) 116 156 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 160
6 Чех О. С. 149.400 Рекомендовано (к) 124 143 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 143
  • Фахове випробування: 160
7 Марченко К. Р. 146.800 Рекомендовано (к) 124 130 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 130
  • Фахове випробування: 160
done_all
8 Гончаренко Т. В. 140.000 Рекомендовано (к) 137 143 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 143
  • Фахове випробування: 140
9 Запольська Д. М. 110.000 Рекомендовано (к) 100 120 110
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 120
  • Фахове випробування: 110
done_all