Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІЗДН Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
7. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
7. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
7. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
7. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шилін І. К. 153.504 Рекомендовано (к) 156 140 154
  • Українська мова: 156
  • Математика: 140
  • Історія України: 154
  • РК: 1.04
2 Рябокінь Б. В. 153.400 Рекомендовано (к) 149 144 154
  • Українська мова: 149
  • Математика: 144
  • Історія України: 154
  • РК: 1.04
3 Новікова В. Ю. 123.413 Рекомендовано (к) 134 100 130 131
  • Українська мова: 134
  • Математика: 100
  • Історія України: 130
  • Біологія: 131
  • РК: 1.04