Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 17
  • Конкурс на бюджет: 4.25
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Покотило В. В. 102.400 Допущено 100 104
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 104
2 Вирвич Н. В. 102.400 Допущено 100 104
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 104
3 Коротун Т. В. 100.000 Допущено 100 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 100
4 Радчук С. П. 100.000 Допущено 100 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 100
5 Павлюк С. К. 100.000 Допущено 100 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 100
6 Легкоступ Л. А. 100.000 Допущено 100 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 100
7 Матвійчук К. В. 100.000 Допущено 100 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 100