Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 28 • К 14
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мельникова В. В. 177.800 Допущено 174 151 188
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 174
  • ТЗНК: 151
  • Фахове випробування: 188
2 Григоренко М. М. 171.600 Допущено 167 151 180
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 167
  • ТЗНК: 151
  • Фахове випробування: 180
3 Чернат С. В. 138.600 Допущено 120 151
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 120
  • Фахове випробування: 151