Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10 • БМmax 3 • К 7
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0.33
Квота 1 1
Квота 2 1
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Стецюк Н. Д. Пр. 1 145.065 До наказу (б) 140 123 142 138
  • Українська мова: 140
  • Математика: 123
  • Історія України: 142
  • Українська література: 138
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all