Зачекайте...

181 Харчові технології

ХФ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 1
Заяв 3
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Столяренко А. А. 127.920 До наказу (к) 136 100 140 144
  • Українська мова: 136
  • Математика: 100
  • Історія України: 140
  • Географія: 144
  • РК: 1.04
done_all
2 Балецька Н. В. 138.407 Деактивовано (зарах. на б) 125 140 141 120
  • Українська мова: 125
  • Математика: 140
  • Історія України: 141
  • Українська література: 120
  • РК: 1.04
3 Люмина А. В. 130.953 Деактивовано (зарах. на б) 136 115 130 134
  • Українська мова: 136
  • Математика: 115
  • Історія України: 130
  • Українська література: 134
  • РК: 1.04