Зачекайте...

Спеціальності

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 22

Регіон

ОКР

Напрям підготовки

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2015 | 2015

харчові технології та інженерія

ВМ 160 / БМ 68
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
1
Конкурс
0.01
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 100 / БМ 34
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
1
Конкурс
0.03
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 160 / БМ 64
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
3
Конкурс
0.05
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 210 / БМ 36
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
2
Конкурс
0.06
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 160 / БМ 69
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма
Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
4
Конкурс
0.06
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 210 / БМ 35
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма
Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
8
Конкурс
0.23
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 210 / БМ 85
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
28
Конкурс
0.33
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 210 / БМ 78
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
33
Конкурс
0.42
Додатково
Статистика

технологічна експертиза та безпека харчової продукції

ВМ 150 / БМ 4
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання) , денна форма
Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
4
Конкурс
1
Додатково
Статистика

харчові технології та інженерія

ВМ 100 / БМ 4
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання) , денна форма
Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
5
Конкурс
1.25
Додатково
Статистика