Зачекайте...

Спеціальності 2016

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 8

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 100 / БМ 29

Спеціалізація: Виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма

Предмети

Історія України (k=0.5)
Українська мова та література (k=0.4)
Поданих заяв
65
Конкурс
2.24

Харчові технології ВМ 50 / БМ 14

Спеціалізація: Виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , денна форма

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
27
Конкурс
1.93

Харчові технології ВМ 25 / БМ 10

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма

Предмети

Історія України (k=0.5)
Українська мова та література (k=0.4)
Поданих заяв
22
Конкурс
2.2

Харчові технології ВМ 25 / БМ 5

Спеціалізація: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма

Предмети

Історія України (k=0.5)
Українська мова та література (k=0.4)
Поданих заяв
19
Конкурс
3.8

Харчові технології ВМ 75 / БМ 0

Спеціалізація: Виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , заочна форма

Предмети

Історія України (k=0.5)
Українська мова та література (k=0.4)
Поданих заяв
1

Харчові технології ВМ 25 / БМ 0

Спеціалізація: Зберігання, консервування та переробка м'яса
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , заочна форма

Предмети

Історія України (k=0.5)
Українська мова та література (k=0.4)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 25 / БМ 0

Спеціалізація: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , заочна форма

Предмети

Історія України (k=0.5)
Українська мова та література (k=0.4)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 50 / БМ 0

Спеціалізація: Виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
28