Зачекайте...

Харчові технології ВМ 25 / БМ 10

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Білоусов Б. А. + 132.200 16.400 115.80
2
Лук`янова А. В. + 129.400 15.800 113.60
3
Даценко О. О. + 124.900 16.400 108.50
4
Крутських О. Ю. + 123.400 15.000 108.40
5
Друзь Е. В. + 123.400 14.600 108.80
6
Хор`єва І. І. + 122.700 15.500 107.20
7
Донцова В. М. + 121.300 15.900 105.40
8
Черняк Д. В. + 121.200 15.900 105.30
9
Гриньов С. О. + 119.700 14.000 105.70
10
Коцар А. А. + 119.200 13.200 106.00
11
Лазуренко К. О. + 119.000 14.800 104.20
12
Каневський Д. В. 125.400 14.700 110.70
13
Малінський Є. О. 117.600 15.200 102.40
14
Юхно Л. О. 115.500 14.900 100.60
15
Кривенко Д. О. 114.700 15.200 99.50
16
Марченко А. В. 114.000 14.400 99.60
17
Возгрива О. О. 111.400 15.800 95.60
18
Денисова В. О. 110.400 12.900 97.50
19
Роєнко М. В. 109.400 15.300 94.10
20
Яцюк О. С. 109.100 16.300 92.80
21
Топчий А. В. 108.300 13.900 94.40
22
Горохова Т. Р. 104.100 12.500 91.60