Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 4

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 10м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100)
Хімія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за особливі успіхи (конкурсний показник)
Поданих заяв
3
Рекомендовано
3

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 10м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100)
Хімія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за особливі успіхи (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 45 / БМ n/a

Факультет: Виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 5м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник)
Бал за особливі успіхи (конкурсний показник)
Поданих заяв
41
Зараховано
41
Квота1
4

Харчові технології ВМ 80 / БМ n/a

Факультет: Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник)
Бал за особливі успіхи (конкурсний показник)
Поданих заяв
26
Зараховано
26
Квота1
2