Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 8

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 50 / БМmax 24 / БМ min 22

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Математика (ЗНО, балmin 110, k=0.350)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Поданих заяв
59
Конкурс
2.46
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 25 / БМmax 10 / БМ min 5

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Математика (ЗНО, балmin 110, k=0.350)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Поданих заяв
8
Конкурс
0.8
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 23 / БМ 0

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
7

Харчові технології ВМ 18 / БМ 0

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 1р 10м

Предмети

Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
7
Зараховано
7

Харчові технології ВМ 25 / БМ 0

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
1

Харчові технології ВМ 25 / БМ 0

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

Вступне фахове випробування (Фахове випробування)
Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
1
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Іспит з фаху (Вступний іспит)
Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
12
Зараховано
12

Харчові технології ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Факультет туризму, готельної та ресторанної справи
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Іспит з фаху (Вступний іспит)
Додатковий тест з фаху (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
26
Зараховано
26