Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 18 / БМ НЕМАЄ

Факультет туризму, готельної та ресторанної справи • Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 1р 10м
Подано заяв: 7
Зараховано: 7
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Николишин Х. В. 73.000 До наказу (контракт) Вступ. фах. вип. 23.00
Сер. бал док. про освіт. 50.00
РK: 1.01
CK: —
2
Уляк І. Б. 68.000 До наказу (контракт) Вступ. фах. вип. 18.00
Сер. бал док. про освіт. 50.00
РK: 1.01
CK: —
+
3
Василова А. С. 66.200 До наказу (контракт) Вступ. фах. вип. 21.00
Сер. бал док. про освіт. 45.20
РK: 1.01
CK: —
4
Мазуркевич М. Є. 62.000 До наказу (контракт) Вступ. фах. вип. 22.00
Сер. бал док. про освіт. 40.00
РK: 1.01
CK: —
5
Михалко Р. Б. 58.000 До наказу (контракт) Вступ. фах. вип. 16.00
Сер. бал док. про освіт. 42.00
РK: 1.01
CK: —
6
Білоус Т. Р. 57.000 До наказу (контракт) Вступ. фах. вип. 24.00
Сер. бал док. про освіт. 33.00
РK: 1.01
CK: —
7
Войтович Д. І. 46.000 До наказу (контракт) Вступ. фах. вип. 15.00
Сер. бал док. про освіт. 31.00
РK: 1.01
CK: —
+