Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 9

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 30 / К 30

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-01.03.2021 (1р 6м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
3
Поданих заяв 2017
1

Харчові технології ВМ 32 / К 32

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-01.03.2022 (2р 6м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
1
Поданих заяв 2018
4
Поданих заяв 2017
1

Харчові технології ВМ 10 / К 10

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-01.03.2021 (1р 6м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
3
Поданих заяв 2017
1

Харчові технології ВМ 75 / К 75

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-01.03.2023 (3р 6м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Математика (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 2
Поданих заяв
3
Поданих заяв 2018
2
Поданих заяв 2017
0

Харчові технології ВМ 35 / К 35

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2020 (0р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0

Харчові технології ВМ 59 / К 59

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-01.03.2022 (2р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 2
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
1
Поданих заяв 2017
0

Харчові технології ВМ 0

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2020 (0р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0

Харчові технології ВМ 1 / К 1

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-01.03.2022 (2р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 2
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
1
Поданих заяв 2017
0

Харчові технології ВМ 32 / К 32

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-01.03.2022 (2р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
1
Поданих заяв 2018
4
Поданих заяв 2017
1