Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 16

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 80 / БМ 14 / К 66

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
Поданих заяв
27
Конкурс на бюджет
1.93
Поданих заяв 2018
0

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 51 / БМ 11 / К 40

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 101
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
48
Конкурс на бюджет
4.36
Поданих заяв 2018
21

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 80 / БМ 2 / К 78

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
Поданих заяв
6
Конкурс на бюджет
3
Поданих заяв 2018
0

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 41 / БМ 1 / К 40

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 101
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
16
Конкурс на бюджет
16
Поданих заяв 2018
15

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
Поданих заяв
1
Поданих заяв 2018
0

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 35 / К 35

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
10
Конкурс на бюджет 2018
0.9

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 9 / К 9

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 101
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 101
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
1
Поданих заяв 2018
21

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 65 / К 40

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
10
Конкурс на бюджет 2018
0.9