Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 64

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 470 / БМmax 234

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.08
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.02
Поданих заяв
486
Конкурс на бюджет
1.92
Поданих заяв 2018
408
Конкурс на бюджет 2018
1.65
Поданих заяв 2017
94
Конкурс на бюджет 2017
0.34

Харчові технології ВМ 50 / БМmax 50

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
341
Конкурс на бюджет
5.78
Поданих заяв 2018
270
Конкурс на бюджет 2018
4.6
Поданих заяв 2017
46
Конкурс на бюджет 2017
0.92

Харчові технології ВМ 100 / БМmax 50

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.08 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.02
Поданих заяв
285
Конкурс на бюджет
5
Поданих заяв 2018
408
Конкурс на бюджет 2018
1.65
Поданих заяв 2017
94
Конкурс на бюджет 2017
0.34

Харчові технології ВМ 90

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 125
Поданих заяв
129
Поданих заяв 2018
1
Поданих заяв 2017
12

Харчові технології ВМ 200 / БМ 3

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 125
Поданих заяв
124
Конкурс на бюджет
41.33
Поданих заяв 2018
0
Поданих заяв 2017
54

Харчові технології ВМ 120 / БМ 57

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 125
Поданих заяв
106
Конкурс на бюджет
1.86
Поданих заяв 2018
122
Поданих заяв 2017
96

Харчові технології ВМ 70 / БМ 31

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 125
Поданих заяв
104
Конкурс на бюджет
3.35
Поданих заяв 2018
83
Поданих заяв 2017
34

Харчові технології ВМ 120

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
71
Поданих заяв 2018
80
Поданих заяв 2017
9

Видавництво та поліграфія ВМ 30 / БМmax 14

Факультет: Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0
Поданих заяв
70
Конкурс на бюджет
4.14
Поданих заяв 2018
54
Конкурс на бюджет 2018
4.4
Поданих заяв 2017
2
Конкурс на бюджет 2017
0.18

Харчові технології ВМ 120 / БМ 17

Факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Магістр • денна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
61
Конкурс на бюджет
3.59
Поданих заяв 2018
60
Поданих заяв 2017
14